سرخط اخبار

۱۳۹۵/۰۸/۰۵

ورود به فضای مجازی بدون مهارت، آسیب زا است

سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان منوجان گفت: ورود به فضای مجازی بدون مهارت، آسیب زا است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی کرمان؛ حجت‌الاسلام مجید پوراسلامی اظهارداشت: اگر مبلغان دینی به فضای مجازی آشنایی داشته باشند؛ یعنی جزئیات و محتوای رسانه را آگاه باشند می‌توانند از این‌فضا به‌عنوان یک فرصت استفاده کنند.

سرپرست اداره تبلیغات اسلامی منوجان افزود: اگر مبلغ، فضای مجازی را نشناسد و نا آگاهانه وارد این محیط شود دربسیاری از موارد، این تبلیغ رسانه‌ای آسیب‌زا برای وی و مخاطبان خواهد شد؛زیرا این محیط با فضای واقعی متفاوت است و در برخی مواقع، سخت‌تر است.

وی، مدیریت فضای مجازی را در دستان غرب توصیف کرد و ادامه داد: از آنجا که مدیریت فضای مجازی در دست غرب است، تلاش می‌کند که با ترفندهای شیطانی‌، مبنای رفتاری و فکری آلوده‌اش را حاکم کند و به ملت‌های دیگر به‌ویژه ایران انتقال دهد.

ایشان به آسیب‌های فکری و محتوایی فضای مجازی اشاره کرد و گفت: اگر کسی دغدغه معنویت دارد و احساس می‌کند که قربانی این فضای پر خطر خواهد شد و به آسیب‌های ظاهری و شبهات محتوایی گرفتار می‌شود باید مراقب باشد. با توجه به تحقیقات و پژوهش های صورت گرفته در شبکه های اجتماعی از جمله فیسبوک گروهایی که اقدام به رد پروردگار متعال و ترویج بی دینی در فضای مجازی اهتمام دارند توسط وهابیت خبیث مدیریت می شوند.

حجت‌الاسلام پوراسلامی اظهارداشت: با توجه به گزارش ها و فعالیت های پژوهشگران عرصه جنگ نرم و فضای مجازی نکته ای که قابل تامل می باشد، فعالیت های گسترده گروه های وهابی و سلفی برای ترویج بی دینی و رد خداوند است که در شبکه های مختلف اجتماعی و مجازی رو به افزایش است.

وی با بیان این که ما از ظرفیت‌های فعلی برای مقابله با جنگ نرم وهابیت درفضای مجازی استفاده نکردیم، افزود: متاسفانه امروز با توجه به هجمه های مختلف و متنوعی که به اسلام و تشیع می‌شود، مبلغینی که آشنا به این فضا باشند و یا وبلاگ‌های پاسخ‌گو که تعدادشان زیاد باشد را در این فضا نداریم واین تعداد هم که داریم خوب فعالیت نمی‌کنند.

پوراسلامی در تشریح شاخصه‌های جنگ نرم دشمن علیه اسلام و انقلاب، گفت: جنگ نرم تعریف ساده و واضحی دارد؛ این جنگ در مقایسه با جنگ‌های فیزیکی اتفاق افتاده در طول تاریخ و جنگ سرد، در فضای مجازی دنبال می‌شود، چرا که همزمان با گسترش فعالیت‌های اینترنتی این اصطلاح رواج پیدا کرد و این جنگ بیشتر محصول فضای مجازی است.

مجید پوراسلامی درارزیابی خود از عملکرد ما در مقابله با وهابیت در فضای مجازی گفت: دراصل پاسخ‌گویی، علمای شیعه این فرصت را داشته‌اند، ولی با توجه به تازگی این فضا که خصوصیات خود را دارد نیاز به روش خاصی است؛ بدین معنی که وقتی آن‌ها با حجم زیاد شبهه ایجاد می‌کنند، ما نیز باید با حجم زیاد پاسخ‌گو باشیم.

وی با بیان این‌که البته پاسخ‌گویی انواع مختلفی را شامل می‌شود، بیان داشت: مقصود ما از پاسخ‌گویی این نیست که تنها به شبهات پاسخ بگوییم، بلکه باید تولید محتوا کنیم و در این راه نیز می‌توانیم از کارهای هنری و جذابیت‌های بصری بهره بگیریم.


منبع : پورتال اصلی
تعداد بازدیدها : ۲۵۹
مطالب مرتبط با این موضوع :
نظری ارسال نشده است
نام :
پست الکترونیک :
شرح :
نظر :   برای ارسال نظر خود، دکمه ارسال را بزنید
کد امنیتی را وارد کنید

تماس با ما

آدرس: خیابان شهید مطهری(شرقی)، کوچه 66،
اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمان

تلفن های تماس: 034-32269171-32231262

فکس: 32223901-034

کد پستی: 7616895184

ثبت نام در خبرنامه

آخرین خبرهای این سایت را در صندوق پستی خود دریافت کنید.
کلیه حقوق مادی و معنوی نزد وب سایت اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمان محفوظ میباشد.