سرخط اخبار

۱۳۹۸/۱۱/۱۲

دوره های آموزشی تفکرانتقادی در رسانه , بازی ها و انیمیتد در کرمان برگزار شد

سرکار خانم سطوعی از برگزاری دوره های آموزشی تفکرانتقادی در رسانه، بازی ها، انیمیتد و آموزش پاسخگویی به شبهات در محیط وب جهت ارتقاء سطح مربیان در استان کرمان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی کرمان؛ مهدیه سطوعی ضمن بیان این خبر افزود: قرارگاه مبین اولین مرکز تخصصی اموزشی سواد فضای مجازی در کرمان با همکاری موسسه مصاف دوره های آموزشی تفکرانتقادی در رسانه , بازی ها و انیمیتد و آموزش پاسخگویی به شبهات در محیط وب را در جهت ارتقاء سطح مربیان خود برگزار کرد.

در این دوره آموزشی دکتر حسینی در خصوص نحوه پاسخ گویی به شبهات در فضای مجازی گفت: در حال حاضر کشور ایران و مردم شیعه درکل جهان به گونه ایی مورد هدف قرار گرفته اند که حتی در کوچکترین اعمال خود باید پاسخ گوی دیگران باشند لذا باید ضمن شناخت دیگر ادیان به نحوه پاسخ گویی در مواجه با افرادی که سعی دارند دین خود را برتر نشان دهند، به طور ویژه پرداخت.

وی ادامه داد: اکثر ادیان به طور رسمی مورد تحریف قرار گرفته اند لذا ایرادات بزرگی در خود ادیان نهفته است که به راحتی می توان از همین نکات کوچک برتری خود را اثبات نمود و پیروان این افراد را در همان فضای مجازی به حداقل رساند لذا تنها راه پاسخ گویی به شبه طرح شبه در همان مسیر است.

حسینی ضمن بازنمودن این مسئله برای مربیان در پایان خاطر نشان کرد: تا زمانی که به دنبال طرح سوال از دیگر ادیان نباشید همواره مورد پاسخ گویی خواهید بود و درموضع دفاع همچون بوکسوری که گوشه رینگ گیر افتاده است و مرتب مورد هجمه ضربات حریف خود است.
همچنین در دومین روز از آموزش تخصصی قرارگاه مبین؛ دکتر صالحی مدیر آموزش موسسه مصاف در خصوص سواد بازیها و فیلم های انیمیشن و سینمایی گفت: نسل امروز نسلی هستند که با داستان ها و بازی های تخیلی اموزش می بیننند لذا با صحبت مستقیم و حتی کتاب نمی توانن انان را با جامعه امروزی و اهداف تربیتی اشنا ساخت.

وی در ادامه گفت: اکنون تنها جنسیت را نباید تفکیک کرد بلکه گروه سنی را نیز باید به سه قسمت در هر جنسیت رده بندی کرد؛ دبستان، دبیرستان دوره اول و دبیرستان دوره دوم که هر کدام ذائقه خاصی برای آموزش دارند به طور مثال نسل دبستان دردوره پسرانه به شدت دنبال بازی های مینی گیم شوتر و اسپوتر هستند اما دختران به دنبال بازی های آرایشی و میک آپ هستند،به همین علت پوشش دختران دبستانی به شدت تحت تاثیر قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در دوره دبیرستان دوره اول دختران به دنبال انیمیشن های بلند همچون یخ زده , براویا (دلیر) هستند اما پسران در همین سن به دنبال بازی های رایانه ایی هیجانی با ایکس باکس هستند مانند فوتبال های جام جهانی و غیره.

صالحی ادامه داد؛ به طور مثال در اردوهای راهیان نور با صحبت می توان دختران را تحت تاثیر قرار داد اما پسران را تنها میتوان از طریق بازی به میزان اثر گذاری لازم هدایت کرد؛ مانند بازی کانال کمیل که در اردوهای راهیان نور در اختیار پسران قرار می گیرد که تنها یک بار می توانند امتحان کنند که مردن در این بازی به منزله از دست رفتن کانال و تلاش های مجاهدان است. که بسیار اثر گذار بوده است.
وی در پایان به معرفی چند نرم افزار و بازی رایانه ایی تولیدشده در داخل پرداخت و افزود: هم اکنون بر روی وب سایت های بازی های رایانه ایی ایران قرار دارند که می توان دراختیار گرفت.


منبع : پورتال اصلی
تعداد بازدیدها : ۵۲
مطالب مرتبط با این موضوع :
نظری ارسال نشده است
نام :
پست الکترونیک :
شرح :
نظر :   برای ارسال نظر خود، دکمه ارسال را بزنید
کد امنیتی را وارد کنید

تماس با ما

آدرس: خیابان شهید مطهری(شرقی)، کوچه 66،
اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمان

تلفن های تماس: 034-32269171-32231262

فکس: 32223901-034

کد پستی: 7616895184

ثبت نام در خبرنامه

آخرین خبرهای این سایت را در صندوق پستی خود دریافت کنید.
کلیه حقوق مادی و معنوی نزد وب سایت اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمان محفوظ میباشد.